Gastenhuis ‘Het Goede Leven’

 

 

Het gastenhuis
Op het erf van onze boerderij ‘Knuivers’ in het rustige buitengebied van Winterswijk in de buurtschap Ratum (3,5 km van Winterswijk) staat een vrijstaand gastenhuis. Het gastenhuis is geschikt voor maximaal 4 personen. Het gastenhuis heeft een eigen toegang met terras op het mooi aangelegde erf van de boerderij en ligt aan een verharde zandweg. U zult de rust en stilte ervaren en genieten van de ochtendzon, de met dauw bedekte velden, een glas wijn in de warme middagzon, buiten eten op het terras of teruggetrokken in de warmte van het huis als het buiten guur is, regent, stormt of sneeuwt. Kortom het gastenhuis biedt voldoende mogelijkheden om te genieten van het goede leven op een prachtige locatie.
Het gastenhuis betreft een comfortabel ingerichte woning met woonkamer met tv, een goed geoutilleerde open keuken inclusief kleine tafeloven en afwasmachine, een bijkeuken, toilet en 2 slaapkamers met in iedere kamer een douche, wastafel en toilet. De twee slaapkamers beschikken allebei over 2 eenpersoonsbedden. De vloerverwarming zorgt voor behaaglijke warmte en natuurlijk is het huis voorzien van Wifi middels glasvezel.
Dit sfeervolle gastenhuis vormt een mooie basis van waaruit u optimaal kunt genieten van de prachtige omgeving in en om Winterswijk.


Service
U kunt gebruik maken van de keuken in het gastenverblijf en uw eigen maaltijden en ontbijt verzorgen. U kunt natuurlijk terecht voor vragen, uitstapjes, restaurants en tips in de omgeving om uw verblijf zo prettig mogelijk te laten zijn.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close